Γευσιγνωσία Λαδιού

ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το Περιβόλι στη Βάρη σας καλωσορίζει σε ένα ανεπανάληπτο γευστικό ταξίδι στις πλούσιες γεύσεις της ελληνικής φύσης!

Στο Περιβόλι στη Βάρη, παρέα με έμπειρους βιολογικούς παραγωγούς & εξειδικευμένους επιστήμονες, διοργανώνουμε συναρπαστικά σεμινάρια Γευσιγνωσίας, με σκοπό να γνωρίσετε σε βάθος «πολύτιμες» πρώτες ύλες, να μάθετε όλα τα «μυστικά» για την ποιοτική παραγωγή τους και, φυσικά, τα πάντα για την ολοκληρωμένη απόλαυσή τους!

Θα έχετε την ευκαιρία να «μυηθείτε» στον πεντανόστιμο κόσμο του ελληνικού αγνού παρθένου ελαιόλαδου, να εξερευνήσετε τον «μεθυστικό» κόσμο του κρασιού & της μπύρας, να ζήσετε ένα ξεχωριστό «ταξίδι του μέλιτος» γνωρίζοντας το ελληνικό μέλι, να ανακαλύψετε όλους τους πραγματικούς γαστρονομικούς «θησαυρούς» της ελληνικής γής.