Εστιατόριο Farm-to-Table

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Farm-to-Table

To εστιατόριο στο Περιβόλι, κλείνει τον κύκλο της τροφής: απορροφά την συγκομιδή, την πλαισιώνει με αγνές πρώτες ύλες μικρών ντόπιων παραγωγών, και την προετοιμάζει καθημερινά ώστε να την απολαύσετε περιστοιχισμένοι από τα παρτέρια που σας την προσέφεραν.

Η Κουζίνα μας είναι βαθιά εποχική και έχει ως αφετηρία τη διαθεσιμότητα των υλικών στα παρτέρια μας, που αφήνονται να ωριμάσουν πάνω στο φυτό ώστε να τα απολαμβάνετε στην ακμή τους.

‘Oσα υλικά δεν προέρχονται από το ίδιο το Περιβόλι, τα προμηθευόμαστε από παραγωγούς που δρουν με σεβασμό προς τις φυσικές διεργασίες, την αγνότητα και εποχικότητα των υλικών, και την τοπική παράδοση.

Ό,τι δεν καταναλωθεί επιστρέφει με τη βοήθεια των σκουληκιών μας στο χώμα, εμπλουτίζοντας το και προετοιμάζοντας το για μια νέα, πλουσιότερη σοδειά.

Σας προσκαλούμε να βιώσετε κι εσείς μια πραγματικά αγνή γευστική εμπειρία!

ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ρωτήστε μας για τα πιάτα ημέρας!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

ΚΕΙΚ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
προζυμένιες φέτες ψωμιού και φρυγανιές χαρουπιού, κριτσίνια ηλιόσπορου, βιολογικό φυστικοβούτυρο-κακάο, σπιτική μαρμελάδα σύκου, αγνό βούτυρο και ελιές περιβολίσιες

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ GRANOLA
σταφίδες, καρύδια, νιφάδες βρώμης ψημένες με μέλι και φρούτα εποχής

ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ
με μους γιαούρτι – περγαμόντο

ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ
από βρώμη, με μέλι και καρύδι ή με φυστικοβούτυρο κακάο

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

ΚΑΓΙΑΝΑ
παραδοσιακή συνταγή με σάλτσα ντομάτας, αυγά και φέτα

ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ
σε προζυμένιο ψωμί με τριμμένη γραβιέρα

ΧΟΡΤΑ ΦΡΕΣΚΟΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΤΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ & ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΠΕΙΚΟN
με με τσιγαριστά άγρια χόρτα και μανιτάρια

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ
μελιτζανοσαλάτα καπνιστή, φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι, τυροκαυτερή με κόκκινη πιπεριά

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΤΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ
αρσενικό Νάξου, θηλυκοτύρι και μανούρι, με κριτσίνι ηλιόσπορου και μαρμελάδα πιπεριάς με τζίντζερ

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
με λιαστή ντομάτα και φέτα

ΜΠΟΥΡΑΤΑ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
σε φρυγανισμένο ψωμί με ρόκα και παντζάρι

ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
παραδοσιακό αλλαντικό, συνοδεύεται με χειροποίητη μουστάρδα

ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ
με στραγγιστό γιαούρτι

ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ
με λιαστή ντομάτα και παλαιωμένη φέτα

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
από χειμωνιάτικη κολοκύθα με ντιπ γιαουρτιού

ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΣΙΟΙ
με γιαούρτι στραγγιστό και γλυκιά σάλτσα πιπεριάς

ΣΑΓΑΝΑΚΙ
με λαδοτύρι Μυτιλήνης, με ρόκα και οξύμελι

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
με σκόρδο και οξύμελι

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
σερβίρεται με τουρσί ανάμεικτο και πικάντικη μουστάρδα

ΠΙΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΖΥΜΩΤΗ
με χειροποίητο φύλλο

ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΟΠΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ανάμεικτα τρυφερά φύλλα σαλάτας, πασπαλισμένα με φυστίκι Αιγίνης και Κυανό τυρί Μακεδονίας

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
με κουνουπίδι, μπρόκολο, καβουρδισμένα αμύγδαλα, κορινθιακή σταφίδα και κρέμα πετιμέζι

ΣΑΛΑΤA ΠΑΝΤΖAΡΙ ΜΕ ΞΙΝΟΜΗΛΟ
με κουκουνάρι και σουλτανίνα

ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ
με καρότο, γουλί, φυστίκι αράπικο και αλμυρή μαρινάδα

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙΩΝ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ
με φλοίδες γραβιέρας, βινεγκρέτ εσπεριδοειδών και σουσάμι

ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ
με ελαιόλαδο και λεμόνι

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ
σε ελαφρώς πικάντικη σάλτσα με πανσέτα και μανιτάρια

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ
με πουρέ σελινόριζας

ΦΙΛΕΤΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
με κουσκούς λεμόνι

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
με πατάτες baby

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ
στο φούρνο με πατάτες

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
με λάχανο, καρότο και σπιτική μαγιονέζα

ΣΥΚΩΤΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ
με πιλάφι

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ
με βραστά χειμωνιάτικα λαχανικά και σως ταχίνι

ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΜΑΣ
παραδοσιακά ζυμαρικά

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΑΒΛΙΣΙΑ
με πατάτες baby και ανάμεικτη σαλάτα

ΣΟΥΠΑ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ
σερβίρεται με βουβαλίσιο παγωτό καιμάκι

ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ
σερβίρεται με βουβαλίσιο παγωτό καιμάκι

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
σερβίρεται με βουβαλίσιο παγωτό καϊμάκι

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ
με σιρόπι βύσσινο και φυστίκι αιγίνης

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

ESPRESSO / ΔΙΠΛΟΣ

CAPPUCCINO / ΔΙΠΛΟΣ

FREDDO ESPRESSO

FREDDO CAPPUCCINO

LATTE ΖΕΣΤΟ / ΚΡΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ / ΔΙΠΛΟΣ

ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΖΕΣΤΗ /ΚΡΥΑ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUENO

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΤΣΑΙ ΖΕΣΤΟ
Επιλογή από: μαύρο, πράσινο, γιασεμί, rooibos, Brazilian maté

ΒΟΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ
Διαλέξτε από τσάι του βουνού, μέντα, μάραθο, χαμομήλι, μολόχα, ιβίσκο

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΤΕΡΑΚΙ
Μίγμα κρητικών βοτάνων : μαντζουράνα, φλισκούνι, δίκταμο, φασκόμηλο

ΜΙΓΜΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΣΙΟ
Λουίζα και μελισσόχορτο από τα παρτέρια μας

ΦΡΕΣΚΟΣΤΥΜΜΕΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΡΓΗΣ ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ
Με μήλο, καρότο, λεμόνι ή μήλο, παντζάρι, λεμόνι

ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Η ΜΑΣΤΙΧΑ
με στέβια

ΒΥΣΙΝΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ

ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΙΧΑ

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΡΟΔΙ
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης

ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΚΡΙΝΟΣ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΡΙΝΟΣ

ΓΚΑΖΟΖΑ ΚΡΙΝΟΣ

ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 250ML / 750ML

ΤΖΙΝΤΖΕΡΕΗΛ
Λεμόνι ή πορτοκάλι

ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
χωρίς προσθήκη ζάχαρης

ΧΙΟΣ ΑΠΑΣΤΕΡΙΩΤΗ (330ML)

CORFU AMOROSA WEISS (500ML)

EZA LAGER / PILSENER (500ML)

ΦΙΞ LAGER

ΦΙΞ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ

ΜΑΜΜΟΣ LAGER (500ML)

ΒΕΡΓΙΝΑ LAGER (500ML)

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΡΑΦΑΚΙ (100ML)

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ (200ML)
με ή χωρίς γλυκάνισο

ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ

ΟΥΖΟ ΚΑΤΣΑΡΟΥ (200ML)

ΚΛΕΙΔΙ ΚΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΔΡΑΜΑ
(Μαλαγουζιά) Πολύ αρωματικό λευκό από τη διασημότερη ελληνική ποικιλία.

ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
(Μοσχούδι – Ασύρτικο) Ξηρό αλλά πολύ αρωματικό και λουλουδάτο κρασί από έναν από τους πιο ανερχόμενους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας

ΒΟΡΟΙΝΟΣ BIO SILVA ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΚΡΗΤΗ
(Βιδιανό) Βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασί από την κατ’ εξοχήν Κρητική ποικιλία, φρουτώδη αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων

ΦΕΓΓΙΤΕΣ, ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ, ΔΡΑΜΑ
(Sauvignon Blanc – Ασσυρτικο) Ένα κρασί ισορροπημένο και διακριτικό, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα.

SAUVIGNON BLANC, ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΙΠΙΔΗ, ΚΡΑΝΝΩΝΑ
Πολύ εκφραστικό sauvignon blanc γεμάτο με αρώματα τροπικών και πράσινων φρούτων όπως μάνγκο, πράσινο μήλο, αχλάδι και lime

SKLAVA ΖΑΧΑΡΙΑ’, ΝΕΜΕΑ
(Σκλάβα) Αρχαία Ελληνική Ποικιλία, προσφάτως αναβιωμένη, με μέτρια οξύτητα και μακρά επίγευση. Αρώματα μήλου, λεμονιού, βοτάνων και τσαγιού

ΔΕΚΑ, ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ, ΔΡΑΜΑ
(Sauvignon Blanc – Ugni Blanc – Semillion) Πολύπλοκο, γήινο κρασί δεκαετούς παλαίωσης, με αρώματα ώριμων φρούτων, βανίλιας, καβουρδισμένων ξηρών καρπών και μπαχαρικών

ΑΔΟΛΗ ΓΗ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
(Cabernet Sauvignon – Syrah) Διάσημο ημίξηρο ροζέ, γεμάτο αρώματα φράουλας, με διακριτική γλυκύτητα

QUEEN, ΚΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
Λαμπερό, κρυσταλλένιο σομόν χρώμα, υψηλή αρωματική ένταση με φρουτώδη χαρακτήρα και μακρά επίγευση

ATMA ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ
(Ξινόμαυρο–Μανδηλάρι) Μαλακό, καλά ισορροπημένο κρασί, παλαιωμένο σε παλιά βαρέλια)

ΝΕΜΕΑ ΚΤΗΜΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΝΕΜΕΑ
(Αγιωργίτικο) Στιβαρό, υπέροχο κρασί, από τις πιο ντελικάτες Νεμέες της περιοχής

ΚΤΗΜΑ ΡΕΠΑΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
(Λευκό Μοσχοφίλερο, Ροζέ, Ερυθρό Αγιωργίτικο)

ΠΟΤΗΡΙ

ΚΑΡΑΦΑΚΙ ¼

ΚΑΡΑΦΑΚΙ ½

PHOTO GALLERY