Αγροτουρισμός

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στο Περιβόλι θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν νέο ή και πολύ παλιό τρόπο συνύπαρξης και συνεργασίας με τη φύση.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στους χώρους του από την έμπειρη ομάδα του Περιβολιού και να ανακαλύψετε τα μυστικά του ή μπορείτε να συμμετέχετε στις αγροτικές εργασίες και να βιώσετε τον πλούτο αυτής της εμπειρίας.

Ανάλογα πάντα με την εποχή και το τι θέλει η γη να μας προσφέρει:

  • Θα ζήσετε το δικό σας λιομάζωμα που γίνεται αποκλειστικά με τον χειροποίητο, παραδοσιακό τρόπο συμμετέχοντας επιτόπου στην ελαιοποίηση του καρπού χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

  • Θα ανακαλύψετε με τα χέρια σας τον αποτελεσματικότερο τρόπο συγκομιδής από τα παρτέρια και τα δέντρα μας αλλά και θα μάθετε νόστιμους τρόπους αξιοποίησης της εποχικής αφθονίας για να εμπλουτίσετε το κελάρι σας.

  • Θα ετοιμάσετε με τη βοήθειά μας σοφές, παραδοσιακές, αγροτικές συνταγές που σέβονται τους ρυθμούς της φύσης αλλά και την ανάγκη του ανθρώπου για θρέψη και απόλαυση.

  • Θα ταξιδέψετε γευστικά σε όλη την Ελλάδα ακολουθώντας το γεωφυσικό της χάρτη μέσα από τα πολλά, εξαιρετικής ποιότητας, μοναδικής ταυτότητας και προέλευσης προϊόντα της, όπως το λάδι, τα τυριά και τα κρασιά της.

Γευσιγνωσία Λαδιού

Γευσιγνωσία Μελιού

Ξεναγήσεις