Απογευματινές Απο-Δράσεις

Δημιουργικές  δραστηριότητες για παιδιά με αέρα Περμακουλτούρας!

Τι κι αν πέρασαν ένα ολόκληρο πρωινό στο σχολείο; Τα απογεύματα των καθημερινών, τα παιδιά είναι ακόμη γεμάτα ενέργεια και όρεξη για παιχνίδι και εξερεύνηση, δημιουργώντας συνεχώς στους γονείς το ερώτημα: «που να πάω σήμερα και τι να κάνω με το παιδί μου;»

Μην ψάχνετε άλλο! Το Περιβόλι στη Βάρη είναι κοντά σας, με τα ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του, έτοιμο να προσφέρει δημιουργική απασχόληση και ατελείωτη φυσική διασκέδαση για παιδιά δημοτικού, νηπιαγωγείου και προσχολικής ηλικίας!

Στο πολύ ιδιαίτερο Yurt και στον εξωτερικό χώρο που συναγωνίζεται σε κρυψώνες και μυστικά όλα τα φυσικά πάρκα, τα παιδιά ανακαλύπτουν με τον πιο βιωματικό τρόπο τα μυστικά της φύσης μέσα από την κηπουρική, αντιλαμβάνονται τον κόσμο με τις αισθήσεις τους και μεταμορφώνονται σε μικρούς εξερευνητές!

Δείτε στο πρόγραμμα μας όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις για παιδιά και αφήστε την αστείρευτη ενέργεια των μικρών σας να εκτονωθεί με τον πιο υπέροχο τρόπο -παίζοντας και μαθαίνοντας-, ενώ εσείς χαλαρώνετε στον πιο φυσικό χώρο της Αθήνας!