ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
γεύσεις & αρώματα

Εσείς που θα φάτε μετά το χαρταετό;
Στο Περιβόλι, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και φροντίδα, ξεχωριστά πιάτα που συνδυάζουν την ύπαιθρο με την θάλασσα!

Μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλου σας αγνά πιάτα με άρωμα παράδοσης, προετοιμασμένα ειδικά για την ημέρα από το σεφ μας, με αγνά υλικά φρεσκομαζεμένα από τα παρτέρια μας και προσεκτικά επιλεγμένα θαλασσινά!

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Λαγάνα Βαρκίζης με ποικιλία από ελιές

*

Ταραμοσαλάτα Λευκή Ροδίτικη

Μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη με Ταχίνι

Φάβα Σχοινούσας με καραμελλωμένα κρεμμύδια και κάπαρη

Ντολμαδάκια Χειροποίητα

Γαύρος Μαρινάτος σε παλαιωμένο ξύδι

*

Αρωματικοί Πρασσοκεφτέδες

Χορτόπιτα Νηστήσιμη

Πιπερόπιτα με κουρκουμά και κάρυ

*

Σαλάτα Παντζαριού με ξινόμηλο και σταφίδα

Πολίτικη Σαλάτα

Πράσινη ανάμικτη σαλάτα από τα παρτέρια μας με μαυροσήσαμο και βινεγκρέτ περγαμόντο και κίτρο

*

Θράψαλο στη σχάρα

Γαρίδες φλαμπέ με ούζο και μαϊντανό

*

Γίγαντες Φούρνου

Χταπόδι με κοφτό Μακαρονάκι

Πιλάφι του Ψαρά με θαλασσινά

*

Δροσιστικό Ζελέ εσπεριδοειδών με Αχλάδι

Χαλβάς με χαρουπόμελο

Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες! Χρησιμοποιούμε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τις ελιές του Περιβολιού και από επιλεγμένους ντόπιους παραγωγούς. Τα λαχανικά από το Περιβόλι και από μικρούς παραγωγούς που εμπιστευόμαστε. Το Περιβόλι στη Βάρη έχει πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας από την TUV AUSTRIA! Αγορανομικός υπεύθυνος: Άννα Μορδεχάι