ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Στην κουζίνα μας κάθε μέρα ζούμε ένα μικρό θαύμα! Ολόφρεσκα, ζωντανά, εποχικά υλικά μαγειρεύονται με φροντίδα και προσοχή και μετατρέπονται σε θρεπτικά, νόστιμα πιάτα.

Με το ταλέντο και τη βαθιά γνώση του executive chef Γιάννη Στανίτσα αναδεικνύουμε υλικά και προϊόντα απευθείας από τα παρτέρια μας και από Έλληνες παραγωγούς που εργάζονται με το ίδιο μεράκι με εμάς και σέβονται τους ρυθμούς και τη σοφία της φύσης όσο κι εμείς.

Αρώματα και γεύσεις αυθεντικές όπως τις γνωρίσαμε από τις εκδρομές στο χωριό ή όπως τις θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια. Οι νέες προτάσεις, όπως το ελληνικό chèvre με πιπερόριζα και φιστίκι Αιγίνης, συνδυάζονται αρμονικά με κλασσικά αριστουργήματα όπως ένας παραδοσιακός, αλανιάρης κόκορας στιφάδο. Όλα αυτά σερβιρισμένα με αγάπη, στην καρδιά του Περιβολιού και την αγκαλιά της φύσης.

© 2016 Το Περιβόλι στη Βάρη. All Rights Reserved | Web Design by BEST OF / Developed by Feel Digital.