ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μια υπέροχη ιστορία Ισορροπίας

Σχεδιασμένο με μεράκι και πίστη σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, ο πρότυπος οικολογικός πολυχώρος του Περιβολιού προτείνει μια εντελώς νέα προσέγγιση της επαφής μας με την φύση, όπου ο σεβασμός και η παρατηρητικότητα στις λειτουργίες της κυριαρχούν. Γιατί ξέρουμε ότι η φύση έχει πολλά να μας διδάξει, αρκεί να δούμε «αλλιώς» την σχέση μας μαζί της.

Μάθετε και αγγίξτε την ελληνική φύση, δίπλα στην πόλη!  

Σας καλωσορίζουμε στο καταπράσινο καταφύγιό μας και σας προσκαλούμε να απολαύσετε μαζί μας ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης βιώνοντας το αίσθημα ελευθερίας που μόνο το Περιβόλι στη Βάρη μπορεί να προσφέρει:

  • με προσεκτικά επιλεγμένα και δομημένα προγράμματα αγροτουρισμού, εργαστηρίων και θεματικών δραστηριοτήτων.
  • με αμέτρητα γοητευτικά μυστικά για το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα, σε αρμονική συνύπαρξη με την φύση.
  • με γεύσεις που σπανίζουν, αποκλειστικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και βιολογικά προϊόντα του Περιβολιού, με την έμπνευση και υπογραφή του chef Γιάννη Στανίτσα.

Στο Περιβόλι, οι εταιρικές συναντήσεις και δραστηριότητες μετατρέπονται σε «εμπειρίες ζωής».

Στο μοναδικό περιβάλλον του Περιβολιού, κάθε εταιρική συνάντηση και δραστηριότητα μεταμορφώνεται σε ένα ιδιαίτερο γεγονός που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη των επισκεπτών. Το κτήμα, ο χώρος των συναντήσεων, τα προσεκτικά επιλεγμένα προγράμματα και το έμπειρο προσωπικό μας προσθέτουν σημαντική υπεραξία και εν τέλει αποτελεσματικότητα σε κάθε εταιρική εκδήλωση.  Στο Περιβόλι, η ασύγκριτη αίσθηση της φύσης φροντίζει για την καλλιέργεια των ανθρώπινων επαφών, η  ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος ενδυναμώνει τις επαγγελματικές σχέσεις και η αναζωογονητική ενέργεια του τοπίου συμβάλει με έναν μοναδικό τρόπο στην καινοτομία και την δημιουργικότητα, συνδυάζοντας την επιβράβευση με την ψυχαγωγία.

Σας ακούμε προσεκτικά και σχεδιάζουμε μαζί σας:

  • Συναντήσεις στο Yurt μας για μια «φρέσκια» προοπτική
  • Team building με συνεργάτες τη φύση, τη γεύση και την ανακάλυψη
  • Family Days για τους συνεργάτες σας γεμάτες χαλάρωση, γνώση και παιχνίδι στη θεματική που θα επιλέξετε

Εκδηλώσεις στο Περιβόλι